Факултет

sl1

Прославите са нама годину дана изузетног успеха у реализацији пројекта ТАЛЕНТ (ТАЛЕНТ – Cloud-based Education for Creative Sports talents) на Факултету спорта и физичког васпитања. Током протекле године, наш посвеćени тим је постигао значајне резултате кроз три стратешка састанка одржана у Сплиту, Палерму и Атини. У сарадњи са цењеним партнерима са Кипра, и из Италије, Грчке, Хрватске, Босне и Херцеговине и Србије, обавили смо интервјуе са фокус групама које су чинили тренери и наставници, задубљујуćи се у препознавање и развој талената.

Изузетно смо поносни што представљамо Методолошки приручник, свеобухватан водич који поставља стандарде за откривање и процену потенцијала талентоване деце у спорту. Овај непроцењиви ресурс одражава нашу посвећеност унапређењу области идентификације и развоја талената.

Велика очекивања имамо од скорог покретања наше Е-СТОП платформе, дизајниране да се побрине за спортисте, родитеље и спортске професионалце. Са великим ентузијазмом изјављујемо да је ТАЛЕНТ истински мењач игре, најављујући нову еру у образовању за креативне спортске таленте. Придружите нам се у прослави године значајних достигнућа и останите са нама и у будуће, као подршка за трансформативни утицај који ТАЛЕНТ има!

sl2sl3